|
|
Аўтар |
Паведамленне |
fasolinka
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 18.08.2007 Паведамленні: 141 Адкуль: Менск
|
|
Добры дзень. Адразу хачу папрасiць прабачэння за маю мову -- ведаю я яе не вельмi добра пакуль што (( Але такое жаданне ёсць. Прымiце да вашай кампанii?
Мяне завуць Iра, мне 29 год, у меня ёсць сям`я -- муж и дачка Яугенiя (1,10). I я, i муж -- журналiсты, але я зараз сiджу дома з дзiцяцi i талковай працы не маю. На адным з беларускiх форумау (прашу прабачэння за у кароткае -- не выбiвае на клаве) пазнаёмiлася з pink_by, якая (Вольга, дзякуй) и дала мне спасылку на гэты форум. Шмат часу не заходзiла сюды, потым заходзiла, але не пiсала, а толькi крыху чытала. Вось толькi зараз вырашылася. Спадзяюся, што у наступным годзе пойдзе наша дачка у садок - у беларускамоуную групу. Нечакана такое рашэнне прыйшло да нас с мужам, але мы зараз, усе абдумаушы, вельмi iм задаволены. Муж навогул добра ведае родную мову, я -- не вельмi. Калi чытаю беларускую лiтаратуру, то хутка пачынаю, хоць i з якiмi-нiякiмi памылкамi, пачынаю размауляць па-беларуску. Калi доугi час слухаю рускамоуных бацькоу i сяброу, то вазвяртаюся да рускай мовы. Нажаль, шмат навiн у iнтэрнэце, а таксата тэлебачанне амаль усе на расейскай мове. I прыходзiцца увесь час быць пiльнай да самой сябе.
Так можна да вас далучыцца?
П.С. Яшчэ раз прашу прабачэнне за памылкi  |
|
Угару |
|
|
pink_by
Свой чалавек
Зарэгістраваны: 24.04.2006 Паведамленні: 1336 Адкуль: Менск-Гомель
|
|
_________________ на форуме не бываю. таму калі выпадкова нехта ўсё ж захоча са мной звязацца - прыватная скрыня ці пазначаныя кантакты.
skype pink_by
http://pink-by.livejournal.com/ |
|
Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

Зарэгістраваны: 15.03.2006 Паведамленні: 7682
|
|
Прывітаньне!
Вядома, далучайцеся, нам вельмі прыемна. _________________
 |
|
Угару |
|
|
Vola
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 17.05.2006 Паведамленні: 1686 Адкуль: Менск
|
|
fasolinka,  _________________
 |
|
Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 23.03.2006 Паведамленні: 9054 Адкуль: Miensk
|
|
fasolinka, вітаю!
Па якой тэматыцы Вы спецыялізуецеся як журналістка? _________________ Хто хоча зрушыць свет, хай пасуне сябе. Сакрат |
|
Угару |
|
|
fasolinka
Актыўны ўдзельнік

|
|
дзякуй!
мне вельмi приемна
Kryscina, моя спецыялiзацыя -- спорт ) Рабiла як спартыуны журналiст i у газетах, i на тэлебачаннi. _________________
 |
|
Угару |
|
|
mama Halja
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 24.01.2007 Паведамленні: 1718 Адкуль: USA (а раней Менск)
|
|
fasolinka, шчыра вітаем! Я, дарэчы фізычна адчуваю, што мая мова паляпшаецца, дзякуючы гэтаму форуму, асабліва лексіка. Вы зрабілі цудоўны крок, што далучыліся!
А ў мяне сыну 1г і 11 мес!!! Дарэчы, як Ваша Яўгенія - размаўляе крыху? Наш Даніла нешта зусім слабавата. Словы нейкія спрабуе сказаць і вельмі рэдка сказы накшталт 'Папа шшшшш' (Паўлінка сьпіць) ці 'дай, дай няма!!' (есьці просіць), а ў асноўным нейкія а-о-у мыканьне. Але мы моцна не сумуем, бо Паўлінка ў нас не хутка пачала размаўляць. _________________
Sow a thought reap an action. Sow an action reap a habit.
Sow a habit reap a character. Sow a character reap a destiny |
|
Угару |
|
|
fasolinka
Актыўны ўдзельнік

|
|
mama Halja, i мы такiя ж ) Мало чаго гаварыць, больш сама з сабой размауляе, не зразумела аб чым ) Мне няма з кiм парауновываць (дзетка першая), але не вельмi добра сабе адчуваю, калi чую, што нашы аднагодкi ужо поунымi сказамi размауляюць... Спадзяюся, што i мы хутка пачнем.
Наконт мовы... У меня сям`я рускамоуная. Не магу сказаць, што у школе цi ва унiверсiтэце мне вельмi падабалiся беларуская мова, лiтаратура i гiсторыя. Не... Нават наадварот. Ангельская мова падабалась лепш. Просто не задумвалася аб радзiме, мове i аб iншых важных рэчах. Да усяго гэтага мяне прывёу мой муж, з якiм мы часа размауляем аб нашай краiне, аб гiсторыi нашых сем`яу i усёй Беларусi, абмяркоувыем шматлiкiя навiны, якiя праходзяць праз нашыя рукi. Нават марым напiсаць некалi кнiгу аб гiстарычных падзеях у Беларусi i выдатных людзях нашай краiны. Спадзяюся, што з вашай дапамогай наша сям`я стане па-сапрауднаму беларускамоунай... ) _________________
 |
|
Угару |
|
|
LaVita
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 13.06.2006 Паведамленні: 1778 Адкуль: Гомель
|
|
Я замілаваная.
fasolinka, нармальная мова. Не камплексуй і не прасі штораз прабачэньня. _________________
 |
|
Угару |
|
|
fasolinka
Актыўны ўдзельнік

|
|
LaVita,  дзякуй _________________
 |
|
Угару |
|
|
Kotka
Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 22.02.2007 Паведамленні: 587 Адкуль: Менск, Паўднёвы Захад
|
|
fasolinka, вітаем. Добра, што вы далучыліся. А не памыляецца толькі той, хто нічога ня робіць.  _________________
Мой тэлефон 5872619 (Velcom) |
|
Угару |
|
|
Volha
Свой чалавек
Зарэгістраваны: 24.04.2006 Паведамленні: 3955 Адкуль: Менск-Мінск
|
|
fasolinka,
Вітаю.
У які садок плануеце? І ўвогуле, дзе жывеце? ))) _________________
 |
|
Угару |
|
|
fasolinka
Актыўны ўдзельнік

|
|
Kotka, сапрауды )
Volha, збiраемся у наступным годзе у 314-ы садок. А жывем у Зялёныи Лузе, на вулiцы Мiрашнiчэнка. Аднак хату здымаем, таму цяжка уявiць сябе, дзе можам квартавацца праз год цi праз тры гады _________________
 |
|
Угару |
|
|
Palina007
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 02.03.2007 Паведамленні: 2291 Адкуль: Менск
|
|
Угару |
|
|
Alina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 06.04.2006 Паведамленні: 3916 Адкуль: Менск, Даўгабродская
|
|
fasolinka,
а зрабіце, калі ласка, лінеечку з узростам сваёй дачушкі. так людзі, у якіх дзеткі такога ж узросту, будуць адразу вас бачыць, без заходу ў гэтую тэмку. _________________
|
|
|
|
Вы не можаце распачынаць тэмы Вы не можаце адказваць на паведамленні Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні Вы не можаце выдаляць свае паведамленні Вы не можаце галасаваць у апытанках Вы можаце далучаць файлы Вы можаце сцягваць файлы
|
|