|
|
Аўтар |
Паведамленне |
julcik
Адміністратарка

Зарэгістраваны: 15.03.2006 Паведамленні: 7682
|
|
Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 23.03.2006 Паведамленні: 9054 Адкуль: Miensk
|
|
_________________ Хто хоча зрушыць свет, хай пасуне сябе. Сакрат |
|
Угару |
|
|
hormashyki
Вельмі актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 24.05.2006 Паведамленні: 912
|
|
julcik, проста супер усё. А яшчэ такога кшталту будзеш рабіць? _________________
 |
|
Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
Угару |
|
|
hormashyki
Вельмі актыўны ўдзельнік

|
|
Ой, а я аўтаматам націснула.  Тады тое ж самае пытанне да Алены. Ці збіраешся нешта такое далей рабіць? _________________
 |
|
Угару |
|
|
Vola
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 17.05.2006 Паведамленні: 1686 Адкуль: Менск
|
|
Угару |
|
|
Alenka
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 2261 Адкуль: Менск
|
|
[quote]
Выцемка: |
Ці збіраешся нешта такое далей рабіць?
|
Дзяўчаткі, рада, што вам спадабалася мая праца!
Так, хацелася б далей нешта такое рабіць, але... Каб такое рабіць, патрэбныя дзьве рэчы: адсканаваны дыяфільм і тэкст па-беларуску. Пакуль што абсалютна выпадкова знайшла ў нэце 2 адсканаваныя дыяфільмы: "Мыйдадзір" і "Лекар Айбаліць". "Айбаліця", здаецца, па-беларуску няма? Калі раптам ёсьць, дасылайце, зраблю гэты дыяфільм!
У нас удома маецца шмат расейскіх дыяфільмаў (каля 70, каляровыя). Мо хто падкажа, як іх сканаваць? Адмысловы сканэр патрэбны? Можа, хтосьці можа дапамагчы з такім сканаваньнем?
Накласьці беларускі тэкст на кадры адсканаванага дыяфільму - праца элемэнтарная. Гэта прыкладна тое самае, што зрабіць налепкі зь беларускім тэкстам для кніг па-расейску, нават прасьцей. "Налепкі" для дыяфільму хутка робяцца ў Paint, пасьля файлы jpg устаўляюцца як кадры прэзэнтацыі. Магу ўсіх навучыць. Сумесна наладзім вытворчасьць.
Яшчэ адна файная рэч: у прэзэнтацыю можна ўстаўляць гукавыя файлы, то бок
паралельна з паказам малюнкаў можа ісьці начытаны тэкст. Ніколі такім не займалася, магчыма, паспрабую так зрабіць.
Калі знайду яшчэ ў нэце адсканаваныя дыяфільмы, абавязкова зраблю што-небудзь цікавае бліжэйшым часам!
тым больш, што зараз у цябе павінны быць аграмадны недахоп часу
|
Павінны быць, але няма чамусьці. Я яшчэ і працую кожны дзень, крыху грошыкаў зарабляю.
Не, ну чаму я не такая таленавітая?
|
Ну уж... Усе людзі таленавітыя, проста кожны ў сваёй галіне! _________________
 |
|
Угару |
|
|
Tanya
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 1921 Адкуль: Менск
|
|
Павінны быць, але няма чамусьці. Я яшчэ і працую кожны дзень, крыху грошыкаў зарабляю.
|
А чым займаецца Алесь? _________________

|
|
Угару |
|
|
hormashyki
Вельмі актыўны ўдзельнік

|
|
У мяне ў самой шмат дыяфільмаў ляжыць. Таму і сама хацела даведацца ў цябе як ты іх сканавала. А тут атрымалася, што ты таксама думаеш як гэта зрабіць. Я у свой час бачыла ў Нэце ЧЫРВОНЫ КАПЯЛЮШЫК адсканаваны. Сёння пашукаю, можа знайду. ТАм яшчэ шмат дыфільмаў было (Дзюймовачка, Прынцэса на гарошыне, і гд). _________________
 |
|
Угару |
|
|
Vola
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 17.05.2006 Паведамленні: 1686 Адкуль: Менск
|
|
Tanya, не зайздросьці. калі анэльцы будзе 27 дзён, у цябе таксама шмат вольнага часу зьявіцца.  _________________
 |
|
Угару |
|
|
Alenka
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 2261 Адкуль: Менск
|
|
А чым займаецца Алесь?
|
Алесь займаецца тым, чым звычайна займаюцца дзеці, - гуляецца з цацкамі, гуляе на пляцоўцы на вуліцы, малюе, лепіць, будуе, глядзіць тэлевізар, разьбіраецца з кампутарнымі гульнямі і г.д. Ён стаў за час майго знаходжаньня ў радзільні больш самастойным - сам кладзецца спаць, сам можа пайсьці ўзяць зь лядоўні тое, што яму падабаецца, і паесьці, часам нават посуд сам мые.
Ён цяпер старэйшы, і ўвагі, канешне, менш яму дастаецца. Пакуль не скардзіцца.
У садок зьбіраемся хадзіць, як толькі ад насмарку пазбавімся. _________________
 |
|
Угару |
|
|
stasia
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 1568
|
|
Alenka, ты малайчынка, и няма чаго чырванець -- насамрэч вельмі таленавіты чалавек.
А Алесю перадавай, што Агата сказала -- годзе хварэць. _________________
 |
|
Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
|
|
hormashyki
Вельмі актыўны ўдзельнік

|
|
шчыра кажучы сайт мне гэты не вельмі спадабася. А вось новы знайшла, больш цікавейшы.
http://skalabuhin.narod.ru/SKLAD/index.htm Там усе дыяфільмы ў звычайных малюнкаўскіх фарматах зроблены, толькі што заархівіраваны. Застаецца паглядзець якія ёсць пераклады на беларускую мову. _________________
 |
|
Угару |
|
|
|