Новае ў блогах
Артыкулы
Форум
Блогі
Фотаальбом
Подпісы да форумаў
Афіша
Паштоўкі
Жывы слоўнік
Наша мапа
Каляндар
Рэгістрацыя
Пошук па форуме
Сябры і Групы
Пашпарт
» Уваход
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       
Дзіцячае сьвята

Пераход да іншай старонкі: « папярэдняя  1, 2 

Спіс форумаў Нашыя дзеткі » Кулінарны клуб
 
Аўтар Паведамленне
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік


Зарэгістраваны: 24.05.2006
Паведамленні: 912

ПаведамленнеДададзена: 29.11.09 15:57    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Сумнік Жудасць якая. Алергія на муку.

_________________
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
julcik

Адміністратарка


Зарэгістраваны: 15.03.2006
Паведамленні: 7682

ПаведамленнеДададзена: 29.11.09 23:15    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

kropka, Хачу рэцэпты, асабліва печыва і каўбасы (але торт і мініпіцы таксама цікавяць)

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
kropka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 12.05.2006
Паведамленні: 1501
Адкуль: Чэхія

ПаведамленнеДададзена: 30.11.09 9:47    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

julcik, добра. Думаю сёньня-заўтра здолею перакласьці, тады напішу. І фотку далучу.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
julcik

Адміністратарка


Зарэгістраваны: 15.03.2006
Паведамленні: 7682

ПаведамленнеДададзена: 30.11.09 12:11    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

kropka, крута!!!

а вось яшчэ два рэцэпта пячэнак на елку:

http://community.livejournal.com/receptishi/51092.html - тут цікавая ідэя з карамельнымі акенцамі

http://chadeyka.livejournal.com/157106.html - тут проста пернікі

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік


Зарэгістраваны: 24.05.2006
Паведамленні: 912

ПаведамленнеДададзена: 30.11.09 13:36    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

я таксама збіралася ў гэтым годзе паспрабаваць зрабіць печыва з цукеркай унутры. вельмі прыгожа выглядае і так па навагодняму.

_________________
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
julcik

Адміністратарка


Зарэгістраваны: 15.03.2006
Паведамленні: 7682

ПаведамленнеДададзена: 30.11.09 17:02    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Толькі што паспрабавалі пернічкі. Досыць смачна, але ў мінлым годзе ўсё ж нейкі лепшы рэцэпт быў... І з глазурай рады н далі - з майго шпрыца яна надта тоўстай кілбаскай ідзе. Трэба нешта танчэйшае.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік


Зарэгістраваны: 24.05.2006
Паведамленні: 912

ПаведамленнеДададзена: 30.11.09 18:45    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

печыва са смакталкай ёсць яшэ вось у гэтым ЖЖ http://belochkavita.livejournal.com/38635.html І калі хто зноёдзе добры рэцэпт пернікаў для НГ пішыце.

_________________
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
kropka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 12.05.2006
Паведамленні: 1501
Адкуль: Чэхія

ПаведамленнеДададзена: 2.12.09 11:33    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Абяцаныя рэцэпты:
Завёрнутая мініпіцца.
[Для піццаў патрэбна: слаёнае цеста, кетчуп ці які таматны соўс, прыправа для піццы, шынка, ці адвараная курыная грудка, сыр, цыбуля-парэй, чайная лыжка сьметанковага масла, сыр, яйка.
Прыгатаваньне: бярэм слаёнае цеста. У мяне было гатовае замарожанае і ьсвежае (со ствежага атрымалася смачней) і токна яго раскатваем, пры гэтым стараемся ня надта падсыпаць мукой, бо цеста потым кепска слаіца. Пакідаем цеста адпачыць, а ў гэты час смажым на лыжцы сьметанковага масла цыбулю-парэй (яна мусіць застацца зядёнага колеру). Пакуль цыбуля астывае, змазваем цееста кетчупам (у мяне былі тушаныя памідоры) і пасыпаем прыправай для піццы, можна і проста сушаным базалікам. Мяса рэжам на маленькія брусочкі і раскладаем на змазанае цеста, зьверху выкладаем цыбулю і пасыпаем натаркаваным сырам. Начыньне ашчаджаем, бо потым яно будзе падгараць і атрымаецца ня надта смачна. Як толькі начынку размяркавалі, паячынаем закручваць цеста ў рулет. Рулет мусіць быць ня надта шчыльны. Вонкавы край змазваем яйкам, каб не разварочвалася пад-час выпечкі. Атрыманы рулет разразаем на кавалачкі таўшчынёй 1 -1,5см. і выкладаем на бляху, засланую паперай для выпечкі. Кавалачкі выглядаюць ня надта роўнымі і прыгожымі, але пад час выпечкі яны выраўняюцца. Выпякаць у духоўцы да гатоўнасьці (каля 15 хв.)


Шакаладная каўбаска.
500г печыва ( я набывала Butterkeks) патаўчы, ці паламаць рукамі.Падрыхтаваць масу са згушчонага малака (1 бляшанка) і чакаляды растопленай з кавалачкам масла (прыкладна палова чакалядкі), можна і гатовую чакалядную глазуру з крамы. Масу добра вымяшаць, але не ўзбіваць. У гэтую масу дадаць печыва. Зноўку ўсё перамяшаць, атрымаўшуюся сумясь выкласьці на харчовую плёнку і сфармаваць каўбаску. Гатовую каўбаску пакласьці ў лядоўню на ўсю ноч. Потым парэзаць на кавалачкі і …смачна есьці.


Тварожнае печыва.
Склад: 375 г тлустага тварагу (у нас гэта 3,5Confused, 1 яйка, 1пакуначак ванільнага цукру,7ст.л малака, 7 ст.лыжак алею, крыху солі, 100 гр.цукру, 500 грм. мукі, 1пакуначак разрыхляльніка для цеста. 1 жаўток і 2 стюлыжкі вяршкоў для змазваньня печыва.
Прыгатаваньне: з усіх вышэй пералічаных складнікаў замяшаем цеста (з дапамогай камбайна ці міксера). Бляху заслаць паперай. З цеста зрабіць 20 шарыкаў. Шарыкі з аднаго боку прыплюснуць і выкласьці на бялыху. Зьверху змазаць жаўтком размяшаным з вяршкамі. Выпякаць у духоўцы да залатога колеру

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
mama Halja

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 24.01.2007
Паведамленні: 1718
Адкуль: USA (а раней Менск)

ПаведамленнеДададзена: 2.12.09 17:33    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

kropka, а сколькі прыкладна часу ў вас займае выпячы гэтае печыва да залатога колеру?

_________________


Sow a thought reap an action. Sow an action reap a habit.
Sow a habit reap a character. Sow a character reap a destiny
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Наведаць сайт аўтара
kropka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 12.05.2006
Паведамленні: 1501
Адкуль: Чэхія

ПаведамленнеДададзена: 2.12.09 18:29    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

mama Halja, гэта залежыць ад духоўкі. У мяне электрычная і печыва пяклося хв.20

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Паказаць паведамленні:   

Распачаць новую тэмуАдказаць на тэмуprinter-friendly view    Спіс форумаў Нашыя дзеткі -> Кулінарны клуб Часавы пояс: GMT + 3
Пераход да іншай старонкі: « папярэдняя  1, 2
Старонка 2 з 2.

 
Перайсці:  
Вы не можаце распачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на паведамленні
Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
Вы не можаце выдаляць свае паведамленні
Вы не можаце галасаваць у апытанках
Вы можаце далучаць файлы
Вы можаце сцягваць файлы

Падобныя тэмы
 Тэмы   Адказы   Аўтар   Праглядаў   Апошняе паведамленне 
Няма новых паведамленняў Прылеплена: Як тут што працуе? (FAQ) 107 julcik 136886 27.08.12 18:40
Kjara Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Прылеплена: Што такое медыя абмен і як ім карыстацца 13 julcik 20457 18.08.11 12:50
CheGirl Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў што наконт фітнэсу для цяжарных? 25 schtirliz 48039 3.03.11 19:46
LaVita Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Што такое ЗМР і як зь ім змагацца? 25 Nataluga 27773 2.08.08 1:15
Lisa Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Што такое перародавы патранаж???? 31 algunia 33550 19.11.06 2:21
pink_by Паглядзець апошняе паведамленне
 
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       


Board Security

Каталог TUT.BY Rating All.BY Internet Map