|
|
Аўтар |
Паведамленне |
julcik
Адміністратарка

Зарэгістраваны: 15.03.2006 Паведамленні: 7682
|
|
Калі нешта не зразумела па працы сайта - пытайце мяне, я буду адказваць  |
|
Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
Выцемка: |
Як далучыць здымкі?
|
Калі здымкі ўжо ляжаць дзесьці ў інтэрнэце, то можна паставіць з дапамогай BBCode. Карыстайцеся "складанай" формай для адказу па кнопцы "адказаць" - там ёсьць падказкі.
Павінна атрымацца нешта накшталт [ img ]xxxxx[ /img ], дзе замест крыжыкаў будзе адрас малюнка.
Калі малюнак ляжыць толькі ў вас на капутары, вам трэба зарэгістравацца (калі вы не зрабілі гэтага раней ).
Зарэгістраваныя карыстальнікі маюць асабістыя галерэі (лінк Фатаальбом уверсе старонкі).
Пасьля як малюнак пакладзены ў галерэю, пад ім зьяўляецца адмысловы BBCode, яго трэба скапіраваць у форум і зьявіцца малюнак маленькага памеру, па кліку на які будзе паказвацца поўны памер.
Прыкладна гэтак:
[ albumimg ]х[ /albumimg ] , замест крыжыка будзе стаяць лічба. _________________
 |
|
Угару |
|
|
Алеся & Макс
Актыўны ўдзельнік
Зарэгістраваны: 23.04.2006 Паведамленні: 89 Адкуль: Менск
|
|
А калі я хачу пакласці здымак на форум, не ўвязаны з галерэяй? Скажам, квалачак мапы Менска з кнігарняй? Ён мне ў галерэі не патрэбны. І чаму нельга выдаляць здымкі ў сваёй галерэі? _________________
 |
|
Угару |
|
|
Алеся & Макс
Актыўны ўдзельнік
Зарэгістраваны: 23.04.2006 Паведамленні: 89 Адкуль: Менск
|
|
Хм, дакладней, як выдаляць здымкі ў сваёй галерэі? _________________
 |
|
Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
А калі я хачу пакласці здымак на форум, не ўвязаны з галерэяй? Скажам, квалачак мапы Менска з кнігарняй? Ён мне ў галерэі не патрэбны. І чаму нельга выдаляць здымкі ў сваёй галерэі?
|
Калі ён ёсьць дзесьці ў інэце - то праз [ img ]xxxxx[ /img ], калі не - то яго кудысьці трэба пакласьці. Калі не ў галерэю, то ў нейкае іншае месца на іншым сайце.
Наконт выдаленьня - дзіўна. Са сваёй галерэі здаецца можна. З агульнай нельга (то бое мне можна толькі) _________________
 |
|
Угару |
|
|
kolchyn
Актыўны ўдзельнік
Зарэгістраваны: 15.05.2006 Паведамленні: 97
|
|
Вітаю. Як у подпісе зьмясьціць лінейку з узростам? |
|
Угару |
|
|
Partyzan
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 05.04.2006 Паведамленні: 346
|
|
Угару |
|
|
kolchyn
Актыўны ўдзельнік
|
|
Э-хе-хе... Дзякуй, канечне, гэта ўсё я ўжо прачытаў, але так і не зразумеў  , як гэта зрабіць. Нешта трэба з кодам рабіць? |
|
Угару |
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
kolchyn пісаў(-ла): |
Э-хе-хе... Дзякуй, канечне, гэта ўсё я ўжо прачытаў, але так і не зразумеў , як гэта зрабіць. Нешта трэба з кодам рабіць? |
Спачатку абіраеце сабе малюнкі, прычым рабіць гэта не абавязкова на нашым сайце - існуе шмат падобных сэрвісаў.
Потым капіруеце BBCode, які атрымаўся, у ваш подпіс. Подпіс рэдактуецца на старонцы Пашпарт (гл. лінк уверсе старонкі). _________________
 |
|
Угару |
|
|
kolchyn
Актыўны ўдзельнік
|
|
Дзякуй, разабраўся. Буду пісаць. _________________
 |
|
Угару |
|
|
Alina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 06.04.2006 Паведамленні: 3916 Адкуль: Менск, Даўгабродская
|
|
пытаньне -- як ствараць "новую тэму" у галерэі. Гатовая выкласьці здымкі з Лошыцы -- ня ведаю куды. Ці гэта толькі адмін можа? _________________
|
|
julcik
Адміністратарка

|
|
пытаньне -- як ствараць "новую тэму" у галерэі. Гатовая выкласьці здымкі з Лошыцы -- ня ведаю куды. Ці гэта толькі адмін можа?
|
Так, гэта толькі я магу _________________
 |
|
Угару |
|
|
Мінак
|
|
А спампаваць смоўжыка можна? |
|