Новае ў блогах
Артыкулы
Форум
Блогі
Фотаальбом
Подпісы да форумаў
Афіша
Паштоўкі
Жывы слоўнік
Наша мапа
Каляндар
Рэгістрацыя
Пошук па форуме
Сябры і Групы
Пашпарт
» Уваход
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       
Посуд

Пераход да іншай старонкі: 1, 2  наступная » 

Спіс форумаў Нашыя дзеткі » Кулінарны клуб
 
Аўтар Паведамленне
наталька

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 14.05.2006
Паведамленні: 4353
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 0:03    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

stasia, дзякуй вялікі! А ў чым лепш запякаць і лазанью, і рататуй? Сьмешка

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Даслаць e-mail Нумар ICQ
kropka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 12.05.2006
Паведамленні: 1501
Адкуль: Чэхія

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 11:48    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Наталька, я напрыклад карыстаюся шклянымі місамі для запеканьня. У мяне іх 2 розных памераў. Лёгка мыюцца, добра гатуецца.
А я знайшла рэцэпт рататую ся шпенатам, калі хто зацікаўлены, магу падзяліцца.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
julcik

Адміністратарка


Зарэгістраваны: 15.03.2006
Паведамленні: 7682

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 15:09    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

kropka, у мяне ёсць 2 шкляныя місы, але я іх пабойваюся. Яны нібыта падыходзяць да духоўкі, але нешта мне не верыцца... Страшна неяк.

Спрабавала аднойчы на пліце ў адной варыць (таксама напісана, што можна, бо ў мяне пліта - шклакераміка). Увесь час бегала глядзець ці не лопнула ўжо....

Яны праўда не лопаюцца?

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
Tanya

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 28.04.2006
Паведамленні: 1921
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 15:41    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Я таксама карыстаюся шклянымі (бразыльскія, здаецца, ва ўсіх крамах прадаюцца Сьмешка ), мне вельмі падабаецца, усё бачна з усіх бакоў.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Volha

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 24.04.2006
Паведамленні: 3954
Адкуль: Менск-Мінск

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 16:08    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

julcik,
нават на звычайнай пліце не лопаюцца.

_________________
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
наталька

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 14.05.2006
Паведамленні: 4353
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 16:34    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

А якія меркаваньні наконт керамічных? Ці шкляныя лепш мыюцца?

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Даслаць e-mail Нумар ICQ
kropka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 12.05.2006
Паведамленні: 1501
Адкуль: Чэхія

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 17:15    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Выцемка:

Ці шкляныя лепш мыюцца?

Aha! Перамога
Выцемка:

Яны праўда не лопаюцца?

julcik. ja užo 5 hod karystajusia ne lopajucca i navat ne bjucca. ja adnojčy nakryuku ne utrymala Сумнік ... i ničoha zastalasia celaja. Танчу!

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
kropka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 12.05.2006
Паведамленні: 1501
Адкуль: Чэхія

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 17:17    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Выцемка:

А якія меркаваньні наконт керамічных?

Tut u nas pradajuc keramičny rymski rondal (z nejkaj admyslovaj ne abpalenaj hliny), ja u hasciach kaštavala z jaho ježu - velmi smačna, ale pakul ne adškadavala sabe hrošy na taki. Fle dlia jaho i recepty nejkija admyslovyja.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Nadzeyka

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 20.02.2007
Паведамленні: 1379
Адкуль: Менск, Серабранка

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 17:38    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Выцемка:

А якія меркаваньні наконт керамічных?

у нас гаршэчкі керамічныя. Файная рэч: бабка, тушаная бульба, ды ўвогуле ўсё ў духоўцы смачнае атрымоўваецца ў іх. Ды і кошт "савецкі" Сьмешка

_________________
Кастусь (10), Васіль ( 8 ), Анэля (2)
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Даслаць e-mail
julcik

Адміністратарка


Зарэгістраваны: 15.03.2006
Паведамленні: 7682

ПаведамленнеДададзена: 16.05.08 21:41    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Nadzeyka, прыглядаюся да такізх гаршэчкаў. Прываблівае тое, што можна гатаваць адразу па порцыях - кожнаму па гаршэчку. Адваблівае тое, што у іх непрадуманая форма - будуць займаць шмат месца пры захоўванні. бо па форме нагадваюць чыгункі, адпаведна адзін ў адзін лезуць тольі на маленькую глыбіню.

kropka, у мяне ёсць рондаль з дзіркамі ўнізе, які ставіцца наверх на іншы рондаль. Я так гатавала калі Янка быў маленькі (пакуль не спаліла ніжні рондаль Сьмешка - ён амаль адмыўся, праўда). Для сябе так не гатую, бо па праўдзе мне без алею не смачна. У мяне ёсць посуд каб смажыць без алею - але я заўжды крыху дадаю. Я не вялікі аматар гародніны, калі у вас ёсць аматары - тады мабыць будзе цікава.

Гатаваць на пары мяса мне не спадабалася - ад тушанага асабліва не адрозніваецца, а гемарою з непрывычкі шмат (незразумела, ці гатовае, і калі будзе гатовае). Можна, праўда, зверху класці мяса, а знізу тушыць гародніну - і тады тлушч ад мяса сцякае ў гародніну - гэта прыкольна.
[мад.: зачын і працяг пра параваркі тут]

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
stasia

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 28.04.2006
Паведамленні: 1568

ПаведамленнеДададзена: 17.05.08 0:04    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

У мяне для запякання і шкляныя місы, і гліняны рондаль, і гаршэчкі, і розныя металічныя проціўні. Лазанью лепш у нейкай плоскай простакутнай форме сярэдней глыбіні. А рататуй у тым, што мае накрыўку. Бо лепш спачатку запякаць зачыніўшы, а ўжо напрыканцы адчыніць, каб злёгку апяклося.
kropka, У мяне ёсць электрычная параварка. Мне вельмі падабаецца. Катлеты з курыцы і рыбы атрымліваюцца вельмі сакавітымі, затое за імі сачыць не трэба, бо не падгараць, і пераварочваць не трэба. У мяне яшчэ у параварцы ёсць такая суцэльная міса, дык у ёй можна і рагу гатаваць, і тушаную бульбу, і кашц розныя і супы.
У мяне такое электроннае табло, яно само падказвае, для чаго колькі часу патрэбна. А калі прыгатуе, то пасля аўтаматычна, калі не выключыш, ставіць у рэжым падтрымання цяпла.
Мне зараз вельмі карысна. Я звычайна ўніз кладу мяса ці катлеты, ці рыбу. На наступны шэраг бульбу, ці іншы гарнір з гародніны. А ў місу закладаю інгрыдыенты для поліўкі, ці для крупянога гарніру, ці для соўса. Уключаю і іду гуляць з дзецьмі. А калі прыходжу, то мяне чакае цалкам прыгатаваны абед, ды яшчэ і гарачы. А зараз як Івона падрасце, то удвая лепш будзе, бо не давядзецца для яе асобна гатаваць. З параваркі ёй усё падыйдзе. А знізу ў мяне такая ёмістасць, у якую збіраецца сцякаючы сок. Атрымоўваецца такі ннеблагі булён. Я яго пасля зліваю у слоік, і на наступны дзень на ім гатую суп.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
hormashyki

Вельмі актыўны ўдзельнік


Зарэгістраваны: 24.05.2006
Паведамленні: 912

ПаведамленнеДададзена: 17.05.08 18:14    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

stasia, а ці не здолееш падказаць якая ў цябе мадэль. Бо адна справа выбіраць самому, а тут людзі кажуць што добрае. Сьмешка

_________________
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
stasia

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 28.04.2006
Паведамленні: 1568

ПаведамленнеДададзена: 17.05.08 23:01    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

У мяне фірмы Kenwood.

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
julcik

Адміністратарка


Зарэгістраваны: 15.03.2006
Паведамленні: 7682

ПаведамленнеДададзена: 17.10.08 12:50    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

Я адлучыла посуд ад рэцэптаў каб падзяліцца з вамі сумнай навіной. Мая шкляная міса ўчора разляцелася на пліце на кавалачкі, разам з тушанай квяцістай капусткай Плачу!

Да гэтага я карысталася ёй толькі ў духоўцы, на пліце паспрабавала першы раз.
У мяне ёсць яшчэ іншыя 2 місы - дык у тых я і раней варыла суп на пліце. Схіляюся да думкі, што сама міса была не надта якасная. Як вы лічыце?

Вы карыстаецеся шкляным посудам на пліце? (пліта шклакераміка)

_________________

Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку Нумар ICQ
Vola

Свой чалавек


Зарэгістраваны: 17.05.2006
Паведамленні: 1686
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: 17.10.08 15:04    Загаловак паведамлення: Адказаць з выцемкаю

julcik, ага, спрабавалі. З тым жа вынікам, што і ў цябе. Бомба

_________________
Угару
Праглядзець пашпарт Даслаць цыдулку
Паказаць паведамленні:   

Распачаць новую тэмуАдказаць на тэмуprinter-friendly view    Спіс форумаў Нашыя дзеткі -> Кулінарны клуб Часавы пояс: GMT + 3
Пераход да іншай старонкі: 1, 2  наступная »
Старонка 1 з 2.

 
Перайсці:  
Вы не можаце распачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на паведамленні
Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
Вы не можаце выдаляць свае паведамленні
Вы не можаце галасаваць у апытанках
Вы можаце далучаць файлы
Вы можаце сцягваць файлы

Падобныя тэмы
 Тэмы   Адказы   Аўтар   Праглядаў   Апошняе паведамленне 
Няма новых паведамленняў [ Апытанка ] У чым вы спіцё? 47 Kryscina 46993 29.05.15 16:47
Yoony Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Экаадказнасьць у быце 49 Alona LonTre 34900 30.01.13 15:35
Alona LonTre Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў чым (як) пачысьціць выраб з саломкі? 3 kropka 6804 7.01.10 0:47
stasia Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў [ Апытанка ] На чым спаць? 18 Lisa 22263 26.09.08 2:51
pink_by Паглядзець апошняе паведамленне
Няма новых паведамленняў Ці верыце вы ў Бога? 21 helin 23349 27.10.06 15:07
Alina Паглядзець апошняе паведамленне
 
  Мянушка:    Пароль:      Запомніць мяне       


Board Security

Каталог TUT.BY Rating All.BY Internet Map