|
|
Аўтар |
Паведамленне |
Alona LonTre
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 14.03.2009 Паведамленні: 343 Адкуль: Цэнтральны раён, Менск
|
|
Спадарства, хто можа распавесьці пра 9-ую гімназію на Сядых (настаўнікі, дзеці, агульная атмасфэра, рэальнасьць белмоўнага навучаньня на справе, уражаньні аб якасьці навучаньня...)? _________________
 |
|
Угару |
|
|
Дзядова Сьвятлана
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 28.09.2011 Паведамленні: 165
|
|
Алёна, калісьці ў 90-я я была там на практыцы. На той момант яна не была беларускамоўнай і не была гімназіяй. Але школа была добрая. Вядома, за гэты час магло шмат што зьмяніцца. Здаецца, стала трохі слабейшай.
Ведаю, што адна са знаёмых майго сына там навучалася. Паспрабую разьведаць. Таксама там працавала пані Леанарда (Мухіна), якая выкладае польскую мову. Вяла там гурток для дзяцей. Можа ведаеце яе? Можна у яе распытаць. _________________ тэл. +375296799222, +375298729222, http://dedova.by , dziadova@mail.ru
 |
|
Угару |
|
|
Alona LonTre
Актыўны ўдзельнік

Зарэгістраваны: 14.03.2009 Паведамленні: 343 Адкуль: Цэнтральны раён, Менск
|
|
Дзядова Сьвятлана, пані Мухіну я ня ведаю. Распытайце, калі ласка, вельмі цікава, якая гэта гімназія цяпер. Буду ўдзячная. _________________
 |
|
Угару |
|
|
blk
Зарэгістраваны: 10.12.2012 Паведамленні: 1
|
|
Alona LonTre, 9ую гімназію сканчала сама калісьці, а зараз у ёй навучаецца мужнін сын, таму час ад часу там бываю =) атмасфера прыемная, школа невялікая дзяцей мала, усіх дзяцей, здаецца, ведаюць у твар. У клясе нашага хлопца ўсяго 16 чалавек! Вывучаюць ангельскую мову, а з пятага кляса быццам і польскую. А настаўнікі, як і паўсюль - розныя =) Што тычыцца беларускамоўнасці, то яна толькі на занятках, на жаль... на перапынках мову чуеш зрэдку (як і ў часы калі навучалася я) |
|
Угару |
|
|
melina.klot

Зарэгістраваны: 04.06.2016 Паведамленні: 5
|
|
Меня в образовании сына все устраивает. И школа, и программа, и учитель! |
|
Угару |
|
|
maa
Актыўны ўдзельнік
Зарэгістраваны: 24.05.2011 Паведамленні: 97 Адкуль: Менск
|
|
Добры вечар. Ці жывая яшчэ гэтая тэма? Ёсць сярод нас тыя, чые дзеці ходзяць у сярэдняй школе ў бм класы? У якіх школах цяпер у Мінску ёсць бм пачатковая школа і якой якасці там выкладанне, падкажыце, каліласка. _________________
 |
|
Угару |
|
|
|
|
Вы не можаце распачынаць тэмы Вы не можаце адказваць на паведамленні Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні Вы не можаце выдаляць свае паведамленні Вы не можаце галасаваць у апытанках Вы можаце далучаць файлы Вы можаце сцягваць файлы
|
|