|
|
Аўтар |
Паведамленне |
mama Halja
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 24.01.2007 Паведамленні: 1718 Адкуль: USA (а раней Менск)
|
|
Угару |
|
|
stasia
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 28.04.2006 Паведамленні: 1568
|
|
Ой, і мы жадаем ў "Ветах". Як нам кантактавацца. з кім. Я пра расклад нешта не зразумела, як гэта саломка з ранку і да 20.00, там што працуюць нон-стоп? І мы да харэографа таксама хацім! _________________
 |
|
Угару |
|
|
Volha
Свой чалавек
Зарэгістраваны: 24.04.2006 Паведамленні: 3955 Адкуль: Менск-Мінск
|
|
Пінк, нешта я не разумею. Толькі што тэлефанавала кіраўнічцы, Таццяне П. Яны не набіраюць групы для дашкалят! Толькі з 7 год. І саломка, са спн. Лойкай, таксама для большых.
Шкада. Мы ўжо рыхтаваліся. ((( _________________
 |
|
Угару |
|
|
pink_by
Свой чалавек
Зарэгістраваны: 24.04.2006 Паведамленні: 1336 Адкуль: Менск-Гомель
|
|
Да мяне потым папярэдзілі, калі я ўжо напісала. Магчыма, Таццяна вырашыла не набіраць на гэты год. Але паспрабаваць я думаю можна... Я бы прынамсі пайшла. тым больш, што нас абяццалі дакладна не выганяць... Думаю справа ў тым, што харэограф, якая вяла групу раней зараз працуе ці то на палову стаўкі, а Таццяна вазіцца не вельмі хоча з маленькімі... Карацей не магу нічога нажаль гарантаваць.
Давайце паспрабуем. А калі не ў Ветахі, то ў любы танцавальны гурток. Вам будуць шчаслівыя - хлопчыкаў вечна не хапае там. Напрыклад у Зорачку туды белмоўныя таксама ходзяць.
Што тычыцца Лойкі. Саломка для больш дарослых сапраўды. Але Лойка прыдумляе розныя заняткі і для маленькіх напрыклад маляванне па шклу, дазваляе рабіць што дзіцю цікава.
Карацей, калі хочаце можам паспрабаваць сабрацца і пайсці ў Ветахі дамаўляцца. Мой тэлефон 4012619. _________________ на форуме не бываю. таму калі выпадкова нехта ўсё ж захоча са мной звязацца - прыватная скрыня ці пазначаныя кантакты.
skype pink_by
http://pink-by.livejournal.com/ |
|
Угару |
|
|
pink_by
Свой чалавек
|
|
 Спяшаюся парадваць, хто хацеў трапіць у Ветахі. Наша харэограф Марыя Іванаўна гатовая набіраць маленькую групу - бо маленькія і сярэдняя група (першыя класы школы) усё роўна зараз займаюцца асобна. Таму прыходзьце. Як звычайна хлопцы на харэаграфіі - гэта супер. Вядзіце. І дзяўчат. Маленькія там называюцца "Гронка" (м?)  Субота ў 16.00 гадзіны. Мой тэлефон як што 4012619. _________________ на форуме не бываю. таму калі выпадкова нехта ўсё ж захоча са мной звязацца - прыватная скрыня ці пазначаныя кантакты.
skype pink_by
|
Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 23.03.2006 Паведамленні: 9054 Адкуль: Miensk
|
|
pink_by, у нашым узросце бяруць? _________________ Хто хоча зрушыць свет, хай пасуне сябе. Сакрат |
|
Угару |
|
|
pink_by
Свой чалавек
|
|
 я думаю, калі дзіця здолее займацца без прысутнасці бацькоў, то возьмуць. _________________ на форуме не бываю. таму калі выпадкова нехта ўсё ж захоча са мной звязацца - прыватная скрыня ці пазначаныя кантакты.
skype pink_by
|
Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

|
|
Выцемка: |
калі дзіця здолее займацца без прысутнасці бацькоў
|
крытэр рэжымнай установы  _________________ Хто хоча зрушыць свет, хай пасуне сябе. Сакрат |
|
Угару |
|
|
mama Halja
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 24.01.2007 Паведамленні: 1718 Адкуль: USA (а раней Менск)
|
|
чаму рэжымнай? а што калі дзіця не можа абыйсьціся без дапамогі дарослых, а на занятках толькі адзін настаўнік - што тады рабіць? але мне здаецца (з таго, што чытала пра вашага Мірона на дзетках), што Ваш сын добра дасьпеў для такіх заняткаў. _________________
Sow a thought reap an action. Sow an action reap a habit.
Sow a habit reap a character. Sow a character reap a destiny |
|
Угару |
|
|
Kryscina
Свой чалавек

|
|
_________________ Хто хоча зрушыць свет, хай пасуне сябе. Сакрат |
|
Угару |
|
|
julker
Свой чалавек

Зарэгістраваны: 23.05.2006 Паведамленні: 1384 Адкуль: Таронта
|
|
Выцемка: |
Цытата:
калі дзіця здолее займацца без прысутнасці бацькоў
крытэр рэжымнай установы
|
нешта я ня дзюжа зразумела дзе тут рэжымнасьць. Здольнасьць дзіця да кантактаў з кіраўніком гуртка наўпрост (без пасрэдніцтва бацькоў) сапраўды ёсьць крытэрам саспяваньня да наведваньня тых самых гурткоў. Ёсьць формы заняткаў, калі бацькі займаюцца з дзеткамі (як у некаторых школках раньняго развіцця) але тое не гурткі. _________________
   |
|
Угару |
|
|
pink_by
Свой чалавек
|
|
бацькам нават не раяць заходзіць на рэпетыцыі, бо дзеці нават не вельмі маленькія моцна на бацькоў звяртаюць увагу  а не спяваюць. І пры тым, Ветахі - гэта ўлюблёны гурток Насты. _________________ на форуме не бываю. таму калі выпадкова нехта ўсё ж захоча са мной звязацца - прыватная скрыня ці пазначаныя кантакты.
skype pink_by
|
Угару |
|
|
pink_by
Свой чалавек
|
|
Прывітанне, усім, хто яшчэ мяне памятае. Сітуацыя такая, Таццяна Пладунова, кіраўнічка гурта "Ветахі" і дзіцячага гутка "Гронкі" абвесціла набор на гэты год для дзяцей прыкладна ад 6 год. Мне заняткі з ёй падабаюцца нефармальнасцю, хаця ёсць у гэтым і свае мінусы)) Падобна на тое, што заняткі пакуль будуць у палацы творчасці дзяцей і моладзі ў суботу ў 17.00. Пасля "Ветахаў" можна будзе наведаць саломку ў знанай выкладчыцы Валянціны Лойкі.
Вось, таму, калі ёсць жаданне, далучайцеся. Можаце набіраць мяне, дзесьці ў архівах форуму быў мой нумар тэлефону. Ці, калі не знойдзеце - мой тэлефон можна атрымаць у прываце, ці тэлефон кіраўнічкі гуртка. _________________ на форуме не бываю. таму калі выпадкова нехта ўсё ж захоча са мной звязацца - прыватная скрыня ці пазначаныя кантакты.
skype pink_by
|
Угару |
|
|
|